Noul sistem de usa culisanta cu ridicare prezinta o izolare termica mai mare a gamei complete de culisante cu valori imbatabile de transmitere (UH), care incep de la 1.0(W/m²K).

Aceasta eficienta energetica maxima este posibila datorita perfectei imbinari a zonei de ruptura termica cu poliamide de 35 si 24 mm, a profilelor  PE reticulare si a capacitatii mari de vitrare prezenta la foi, care permit sticla de pana la 55 mm grosime, oferind optiunea de a instala compozitii cu dubla camera si tripla sticla pentru a garanta exceptionala izolare termica si pentru a imbunatati, in special, protectia impotriva zgomotului.
Posibilitatea de mari dimensiuni ale foii  face din acest sistem  unul ideal pentru a inchide marile luminatoare, asigurand luminozitate interioara fara a renunta la prestatiile maxime termice si acustice.
Aceasta culisanta isi bazeaza functionarea pe un sistem in care foile se monteaza cu un mecanism care sa permita ridicarea in manevra de deschidere si coborarea in cea de inchidere, in asa fel incat usa inchisa sa se sprijine pe garniturile de etanseitate longitudinale inferioare si laterale, producand unirea in orice pozitie si imbunatatind astel, etanseitatea si izolarea acustica. Este vorba de un sistem robust in aparenta si usor in acelasi timp, cu o deschidere fina si o alunecare perfecta de foi pe o sina de otel inoxidabil, care previne uzura piesei.
Prezinta un design actual cu estetica dreapta in foi si baghete.
  • Maxim vitrare: 55 mm.
  • Izolare acustica maxima Rw=43 dB
  • Coeficient de transfer termic Uw de la 1,0 (W/m²K) (Consultati tipologia, dimensiunea si sticla)
  • Glisanta de 2, 3, 4 si 6 foi.  Sistem cu  3 cai de rulare.
  • Dimensiuni maxime Latime (L)= 6.700 mm.Inaltime (H)= 2.900 mm. Usa 2 foi Greutate maxima/foaie 400 Kg.
  • Permeabilitate la aer (EN 12207:2000): CLASA 4
  • Etanseitate la apa (EN 12208:2000): CLASA 9A
  • Rezistenta la vant (EN 12210:2000): CLASA C5

culoare 7 culoare 8 culoare 2 culoare 3 culoare 4 culoare 1 culoare 5 culoare 6

Produse certificate

Toate produsele oferite au marcajul CE de certificare a calitatii. Cu noi aveti siguranta unor produse de inalta calitate.

Cel mai bun pret

Cel mai bun pret pentru ferestre si usi eficiente energetic. Avem solutii pentru fiecare tip de buget. Verificati oferta noastra !

Livrare rapida

In functie de produsele alese va putem oferi livrare rapida de pana la 5 zile. Incepe de azi modernizarea locuintei tale.

Peste 20 de ani durata medie de viata

Durata medie de viata a ferestrelor si usilor pe care vi le oferim este de peste 20 de ani. Ferestrele sunt o investitie pe termen lung, care va ajuta sa economisiti bani in fiecare luna si sa cresteti confortul casei dumneavoastra.

Protectie termica, solara si fonica

Protectia termica este motivul principal pentru care decidem sa schimbam ferestrele vechi. Cu toate acestea este important sa tinem cont si de alti factori precum protectia fonica sau protectia solara.

Garantie extinsa 10 ani

Avem incredere in produsele si serviciile pe care le oferim si de aceea toate beneficiaza de garantie extinsa la 10 ani.

Pentru mai multe informatii despre acest

produs sunati la 0743 461 194 sau completati

formularul si va sunam noi in maxim o ora!

Nume

Telefon